به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,841
بازدید دیروز: 5,969
بازدید هفته: 21,009
بازدید ماه: 55,887
بازدید کل: 28,602,514
افراد آنلاین: 27
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۱۱ خرداد ۱٤۰۵
Monday , 1 June 2026
الاثنين ، ۱۵ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
شهید رئیسی معتقد بود دولت نعمتی الهی است باید در مسیری هزینه شود که خداوند به آن امر کرده است ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
رئیس دفتر شهید آیت‌الله رئیسی:
 شهید رئیسی معتقد بود دولت نعمتی الهی است
باید در مسیری هزینه شود که خداوند به آن امر کرده است
  ۱۴۰۵/۰۳/۱۰

‫غلامحسین اسماعیلی به سمت رئیس دفتر رئیس جمهور منصوب شد‬‎

رئیس دفتر شهید رئیسی گفت: او بر این باور بود که باید دولت را نعمتی از سوی خدا بدانیم و این نعمت را باید در مسیری هزینه کنیم که خداوند به آن امر کرده است.
غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور در دولت شهید رئیسی در دومین همایش حکمرانی حکمی شهید آیت‌الله ابراهیم رئیسی با اشاره به سابقه همکاری خود با شهید رئیسی گفت: بنده به لحاظ توفیق همراهی با شهید رئیسی باید بگویم که بیش از ۳۰ سال با ایشان همکاری داشتم.
اسماعیلی اظهار داشت: اساس حکمرانی در اندیشه نظری و رفتار عملی شهید رئیسی را حکمرانی مبتنی بر فقه حکومت اسلامی می‌دانم. شهید رئیسی مکرراً بر حکمرانی خدامحور تأکید داشت؛ او حکومت و دولت‌داری را مبتنی بر این می‌دانست که حاکمیت و دولت عطیه خداوند به جهان بشریت است.
به گزارش مهر، رئیس دفتر رئیس‌جمهور در دولت شهید رئیسی بیان داشت: او بر این باور بود که باید دولت را نعمتی از سوی خدا بدانیم و این نعمت را باید در مسیری هزینه کنیم که خداوند به آن امر کرده است.
اسماعیلی گفت: وی معتقد بود مأموریت دولت شناخت و حل مسائل است و دولت باید برای مسائل چاره‌سازی کند و این کار امکان‌پذیر نیست مگر با دولتی که برنامه‌محور باشد.
وی اظهار داشت: شهید رئیسی پیش از نشستن بر صندلی ریاست قوه قضائیه، سند تحول قوه قضائیه را تدوین کرد و به محضر رهبر انقلاب اسلامی تقدیم کرد که این نشان می‌دهد وی فردی برنامه‌محور بود. همچنین در دولت نیز سند تحول دولت مردمی را تدوین کرد.
وی بیان داشت: شهید رئیسی مردم را یعنی همه مردم اعم از کسانی که به وی رأی دادند یا ندادند، اشرف مخلوقات می‌دانست و برای خدمت به آنان تقدس قائل بود. خدمت به مردم را موجب رضایت خداوند می‌دانست. او از عمق جان باور داشت که پیروزی و تحقق ایران قوی دو رکن نصرت الهی و همراهی مردم را دارد.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۵/۰۳/۱۱، ۰۹:۳۶:۱۵       بازدیدها: 34