به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,241
بازدید دیروز: 5,591
بازدید هفته: 15,104
بازدید ماه: 198,803
بازدید کل: 26,559,097
افراد آنلاین: 15
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲۳ تیر ۱٤۰٤
Monday , 14 July 2025
الاثنين ، ۱۹ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
2616 -جشن بزرگ غدیر باشکوه‌تر و گسترده‌تر از همیشه/مردم مظلوم یمن در 14 استان برای امیرالمومنین سنگ تمام گذاشتند۱۴۰۱/۰۴/۲۷
در سراسر ایران و سایر نقاط جهان برگزار شد
 
جشن بزرگ غدیر باشکوه‌تر و گسترده‌تر از همیشه
 
   ۱۴۰۱/۰۴/۲۷

عکس میدان ولیعصر میزبان مهمانان غدیر - جهان نيوز

حضور میلیونی مردم تهران در جشن غدیر؛ ما امام علی‌ای هستیم

ولایت تضمین‌کننده‌ همه‌ احکام الهی است. اهمیت غدیر نیز همین‌جاست زیرا دربردارنده مسئله امامت و ولایت است؛ به‌عنوان مهم‌ترین رکن تشکیل نظام و جامعه اسلامی. غدیر روزی است که تکلیف امت اسلامی در زمینه هدایت و حکومت مشخص و «عیدالله الاکبر» شد. جشن عید غدیر امسال در سراسر ایران اسلامی و سایر نقاط جهان، باشکوه‌تر، زیباتر و گسترده‌تر از همیشه برگزار شد و عاشقان مولا علی(ع) که سنگ تمام گذاشتند، به ولایت امیر مؤمنان(ع) و پیروی از مولای متقیان(ع) بالیدند. 
در تهران، جشن بزرگ مردمی با عنوان «مهمونی ۱۰ کیلومتری» به مناسبت عید غدیر از چهارراه ولی‌عصر(عج) تا چهارراه پارک وی برگزار شد. این جشن قبل از ساعت 18 (ساعت اعلام شده شروع مراسم)آغاز شد. 
هیئت‌های مذهبی، مساجد، گروه‌های جهادی،‌ گروه‌های خدماتی و گروه‌های سرود در طول مسیر، موکب‌هایی با برنامه‌ها و رویکردهای مختلف برپا کردند و به دلباختگان مولا علی(ع) خدمت‌رسانی کردند.
حضور بیش از 2 میلیون نفری در مهمانی 10 کیلومتری تهران
استقبال مردم و حضور پرشور آنها در این جشن به حدی رسید که ستاد مردمی برگزاری این میهمانی در اطلاعیه‌ای با اشاره به حضور بیش از ۲ میلیون نفر در مسیر مهمانی ۱۰ کیلومتری عید غدیر، خاطرنشان کرد که اگر قصد شرکت در این مراسم را دارید و تاکنون در این مسیر قرار نگرفته‌اید، از مراجعه به خیابان ولی‌عصر خودداری کنید!
در این مهمانی که ۶۰۰ موکب مردمی در قالب‌های مختلف به محبان امیر مؤمنان(ع) خدمت‌رسانی کردند، ۴0 مجموعه شهربازی برای کودکان تدارک دیده شده بود. ۱۵۰ گروه سرود نیز در قالب ۷۰ استیج به اجرای برنامه پرداختند. پویش هدیه اسباب‌بازی نیز در میدان ولی‌عصر(ع) برپا شد.
به گزارش مهر، اشتیاق زائدالوصف موکب‌داران و شرکت‌کنندگان در مهمانی ۱۰ کیلومتری عید غدیر جلوه‌ای از دلدادگی و محبت به اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) است که نشان می‌دهد محبت و ارادت مردم به امیر مومنان علی(ع) با جوهر و سرشت آنان عجین شده است.
یکی از غرفه‌ها که نظر هر بیننده و شرکت‌کننده‌ای را به خود جلب می‌کرد، اجرای ورزش باستانی توسط ورزشکاران جانباز نخاعی تهران باشگاه بقیهًْ‌الله(عج) بود که با نوای مرشد که در عظمت امام علی(ع) می‌خواند، همراه شده بود.
توزیع پرچم‌های منقش به «من غدیری‌ام» از دیگر اقداماتی بود که توسط هیئات مذهبی انجام شد. از شاخصه‌های مهم مهمونی ۱۰ کیلومتری عید غدیر، حضور خانوادگی مردم تهران بود.
به گزارش فارس، ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز در این مهمانی به میدان آمده بود تا طرح جامع عفاف و حجاب را برای مردم تبیین کنند. در غرفه این ستاد، این امکان هم وجود داشت که مردم در ١٨ موضوع تشکل مردمی برای امر به معروف و نهی از منکر راه‌اندازی کنند.
همزمان با عید بزرگ غدیر، راهپیمایی‌ها و کاروان‌های شادی در سراسر ایران اسلامی برپا شد. در عید غدیر، میلیون‌ها پرس غذا به همت مردم در سراسر کشور طبخ و توزیع شد.
مردم به شکرانه اکمال دین و ابلاغ ولایت امیر مومنان حضرت علی(ع) پرچم‌های غدیر را در سردر خانه‌هایشان نصب کردند.
اهتزاز پرچم حرم مولا علی(ع) در صحن غدیر حرم مطهر رضوی
با همکاری معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی و معاونت امور بین‌الملل سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، همزمان با شب عید غدیر، پرچم حرم حضرت علی(ع) در صحن غدیر حرم مطهر رضوی به اهتزاز درآمد.
به گزارش آستان نیوز، این آئین، شب عید غدیر همزمان در ۱۴ استان و شهر عتبات مقدس عراق، سوریه و آستان مقدس رضوی پس از اقامه نماز مغرب و عشاء به وقت نجف اشرف برگزار شد. 
دو پرچم اهدایی آستان مقدس علوی به حرم حضرت فاطمه معصومه(س) نیز بر فراز گنبد حرم بانوی کرامت و همچنین در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر به اهتزاز درآمد.

جشن 3 میلیونی غدیر در تهران عصبانیت ضد انقلاب و استقبال و دست‌مریزاد مردم

حضور شگفت‌انگیز مردم در مهمانی ۱۰ کیلومتری عید غدیرهمشهری آنلاین – تصاویر هوایی از حضور 3 میلیون تهرانی در مهمانی در 10  کیلومتری غدیر. – آرمانی نیوز

 

یأس، دیگر بار دشمن را فرا گرفت؛ وقتی روز عید غدیر حضور 3 میلیون نفری را در مهمانی 10 کیلومتری خیابان ولی‌عصر(عج) در تهران دید. آنچه فرشته وحی در غدیرخم بر رسول گرامی(ص) نازل کرد که امروز کافران از (زوال) دین شما مأیوس شدند، تداعی شد. روز دوشنبه که تهران میعادگاه عاشقان مولا علی(ع) شد، حجتی عظیم بر همگان آشکار گشت که عشق و معرفت و دلدادگی مردم به اسلام و قرآن و اهل‌بیت(ع) فزاینده و پایان ناپذیر است و دشمن در محاسبات غلط خود فرو رفته است. انبوه جمعیتی که روز عید غدیر به شوق امیر مومنان(ع) در خیابان حضرت ولی‌عصر(عج) و خیابان‌های اطراف لبریز شد، قابل پیش‌بینی نبود. مردم، از بعد از ظهر دوشنبه تا نیمه شب، در چندین نوبت در این مسیر آمدند و رفتند و باز هم سیل مشتاقان بود که می‌جوشید و در بزرگ‌ترین خیابان غرب آسیا جاری می‌شد.
خیلی‌ها که ساعت 6 و 7 بعد از ظهر به راه افتادند، در ترافیک ماندند و اصلا به خیابان ولی‌عصر(عج) نرسیدند. خانواده‌هایی که از شرق تهران حرکت کرده بودند، در بزرگراه امام علی و معابر مشابه متوقف شدند و پس از ساعاتی معطلی، ناچار به خانه برگشتند.
در این مهمانی ۶۰۰ موکب مردمی به مردم در قالب‌های مختلف خدمت‌رسانی کردند. دومیلیون پرس غذا و میان‌وعده برای پذیرایی از مردم تهران در این مهمانی تدارک دیده شد و ۱۱۰ هزار اسباب بازی میان کودکان توزیع شد. تا یک روز مانده به برگزاری مراسم، ۱۰۸ هزار نفر از مردم بانی برپایی مهمانی ۱۰ کیلومتری عید غدیر شده بودند.
همچنین ۴۰ مجموعه شهربازی در این مسیر برای کودکان تدارک دیده شد تا در این عید بزرگ ساعاتی خوش را برای آنان رقم بزند. ۱۵۰ گروه سرود نیز در قالب ۷۰ استیج اجرای برنامه داشتند.
بخش پایانی این مهمانی، برگزاری جشن پویش هدیه اسباب بازی در میدان ولی‌عصر(عج) با حضور رضا هلالی و محمد حسین پویانفر بود. در این جشن سرود «هدیه اسباب بازی»، «عزیزم حسین» و همچنین نوحه «چادرت را بتکان» توسط مداحان و مردم همخوانی شد.
اما از این روزهای حماسه و یأس دشمن در تاریخ ما کم نیست. خیلی‌ها نهم دی ماه 1388، به نیت حضور در میدان انقلاب از شرق تهران حرکت کردند، اما در اثر ازدحام جمعیت، در میدان امام حسین(ع) متوقف شدند و نتوانستند قدم از قدم بردارند. نمونه دیگر، تشییع سرداری که گفته بود «ما ملت امام حسینیم». به همین قرار؛ تشییع شهدای غواص، تشییع شهید محسن حججی، پیاده‌روی اربعین، احیاء شب‌های قدر، عزاداری در محرم و صفر و...
گرایش مردم به انقلاب و دین از روز اوّل انقلاب یقیناً بیشتر است
مقتدای انقلاب 14 خرداد در مراسم سی‌وسومین سالگرد رحلت امام خمینی(ره) فرمودند: «گاهی می‌شنویم در نوشته‌های اینترنتی یا در رسانه‌ها و روزنامه‌ها که اظهار نظر می‌کنند که بله، مردم نسبت به روحانیّت بی‌اعتقاد شده‌اند، نسبت به دین بی‌اعتقاد شده‌اند؛ اینها را این‌جا در داخل هم می‌شنویم. خب، این یکی از آن محاسبات صد درصد غلط است؛ امروز گرایش مردم به انقلاب و به دین از روز اوّل انقلاب یقیناً بیشتر است.»
ایشان در ادامه به مصادیق این امر اشاره و تصریح کردند: «اگر کسی می‌خواهد گرایش مردم به انقلاب و مبارزات و مجاهدت‌ها را بفهمد، به تشییع میلیونی شهید قاسم سلیمانی نگاه کند. بدن قطعه‌قطعه‌شده‌ شهید سلیمانی به وسیله‌ میلیون‌ها انسان بدرقه شد؛ یک فرد انقلابی، یک فرد مبارز و مجاهد که برای جمهوری اسلامی جان خودش را کف دستش گرفته بود؛ مردم این جور از او بزرگداشت و احترام کردند؛ این یک نمونه؛ نمونه‌های دیگر هم زیاد دارد؛ [مثلاً] علما. مرحوم آیت‌الله صافی گلپایگانی یک مرجع تقلید بود، یک فقیه بود؛ شما ببینید در تشییع جنازه‌ این مرد چه حرکت عظیمی مردم نشان دادند. مرحوم آیت‌الله بهجت، یک فقیه عارف و معنوی بود؛ در تشییع جنازه‌ او، در بدرقه‌ او به سوی بهشت، مردم قم، قم را لبریز از احساسات کردند؛ از جاهای مختلف دیگر هم به قم رفتند برای تشییع. شما به من بگویید در بین آحاد برجسته‌ کشور، از سیاسی، از هنرمند، از ورزشکار و دیگر چهره‌ها چه کسی هست که وقتی از دنیا برود، مردم این‌جور برایش احساسات به خرج می‌دهند؟ این نشانه‌ چیست؟ این نشانه بی‌اعتقادی مردم به روحانیّت است؟ این نشانه‌ بی‌اعتقادی مردم به دین و به جهاد و به مقاومت است؟ تحلیل‌هایشان این جوری است؛ این جوری تحلیل می‌کنند.»
رهبر معظم انقلاب همچنین به سرود فراگیر «سلام فرمانده» نیز اشاره کردند و فرمودند: «شما ببینید در همین سرودی که این روزها پخش شده که اظهار ارادت به ولیّ‌امر، ولیّ‌عصر (عجّل‌الله‌تعالی فرجه الشّریف و روحنا فداه) و سلام به حضرت بقیّهًْ‌الله است، مردم چه کار دارند می‌کنند؛ چه اظهار شوقی، چه همراهی‌ای، چه اظهار ارادتی! پیر، جوان، نوجوان، کودک، زن، مرد، همه، در سرتاسر کشور، در تهران یک جور، در مشهد یک جور، در اصفهان یک جور، در یزد یک جور، در شهرهای مختلف یک جور؛ این دلیلِ چیست؟ این دلیل روگردانی مردم از دین است؟ یا بعکس.»
حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، سپس خاطرنشان کردند: «ما اوّلِ انقلاب این جور چیزها را نداشتیم؛ ما اوّلِ انقلاب هجوم دانشجویان جوان به سمت مراکز اعتکاف را نداشتیم، این اجتماعات عظیم مذهبی را نداشتیم؛ امروز اینها هست؛ نخیر، درباره‌ ملّت ایران اشتباه کردند. یا راه‌پیمایی‌های بیست‌ودوّم بهمن؛ ۴۳ سال است که در بیست‌ودوّم بهمن و در روز قدس، مردم راه‌پیمایی می‌کنند با این عظمت! این دلیل رویگردانی مردم از انقلاب است؟ این دلیل وفاداری مردم است، این دلیل مقاومت مردم است، این دلیل ایستادگی مردم است، این دلیل تأثیر درس امام در این ملّت بزرگ و بزرگوار است.»
در این میان بنگاه‌های خبرپراکنی ضدانقلاب نتوانستند ناامیدی و عصبانیت خود را پنهان کنند و ترافیک را بهانه حمله به این اجتماع میلیونی کردند. در حالی‌که تهران سال‌های زیادی است که درگیر شلوغی و ترافیک است. این اقیانوس جمعیت، قابل پیش‌بینی نبود و به همین دلیل هم شهر قفل شد. ترافیک، پدیده نچسب و ناگوار دنیای مدرن است، اما هنگامی که به یاد پرچمدار عدالت و مروّت پدید آید، نه فقط قابل تحمل، که شیرین می‌شود.
مردم آمدند و بی‌قراری و عاشقی خود به مولا را نشان دادند اما رسانه‌های مدعی اصلاحات این اجتماع باشکوه را به تیغ سانسور سپردند. این طیف سابقه سیاه اهانت به مقدسات را دارد و ترویج سبک زندگی فاسد غربی و پادویی دشمن سیاق آنهاست. 
مهمانی 10 کیلومتری تهرانی‌ها؛ قابل تکثیر در سراسر کشور
 
به گزارش فارس، جمعی از اهالی دیگر شهرهای کشور نسبت به برگزاری این جشن صرفاً در شهر تهران گلایه داشتند. مخاطبی نوشته است: «خوش به حال مردم تهران. البته پایتخت است. حسادت نیست ولی شکوه جشن را که از تلویزیون دیدم، دلم خواست.» مخاطب دیگری نوشته است: «معلومه که خیلی مهمانی باشکوهی بوده است. جای ما مشهدی‌ها خالی. نائب‌الزیاره همه محبین اهل‌بیت علیه‌السلام هستیم.» طبق اعلام مسئولان برگزاری مراسم، در همان زمان اعلام فراخوان اولیه برگزاری این جشن، بسیاری از مردم در شهرهای دیگر برای برگزاری جشن مشابه اعلام آمادگی کرده بودند که قطعاً برای سال‌های آینده این جشن در شهرهای دیگر تکثیر خواهد شد.
 
 
جشن باشکوه غدیر در یمن
 
مردم مظلوم یمن در 14 استان
 
برای امیرالمومنین سنگ تمام گذاشتند
 
جشن باشکوه عید غدیر در شهرهای مختلف یمنتصاویر | جشن باشکوه عید ولایت در استان‌های مختلف یمن | خبرگزاری فارس

 

 
 
 
مردم يمن در شهرهاي مختلف اين كشور به مناسبت عيد غدير خم اقدام به برگزاري جشن‌هاي خياباني با شكوه با حضور مقامات و مسئولان محلي كردند.
در شهر صنعا، پایتخت يمن روز يكشنبه همزمان با عيد غدير خم شهروندان مراسم جشن را با شعارهاي مذهبي در 3 میدان بزرگ اين شهر برگزار کردند. علاوه‌بر شهر صنعا، جشن عيدغدير همچنين در 14 استان يمن برگزار شد. صعده، حجه، عمران، المحویت، ذمار، ریمه، تعز، الجوف، إب، الحدیده، الضالع، البیضاء و مارب از مهم‌ترين شهرهاي يمن بودند كه ميزبان جشن‌هاي بزرگ عيدغدير بودند. میدان «تحریر» در غرب دانشکده افسری صنعا نیز در روز عيدغدير مملو از جمعیتی بود که از همه مناطق برای بزرگداشت عيدغدير جمع شده بودند. بيشتر شعارهاي مردم در جشن عيدغدير حول وفاداری به خدا، رسول خدا(ص)، امام علی(ع) و اعلام برائت از دشمنان اسلام بود.
«محمد علی الحوثی» از اعضای شورای عالی سیاسی در مراسم جشن غدير در میدان جنوبی دانشکده افسری در ميان مردم حضور يافت و در سخناني اظهار داشت كه اهمیت برگزاری مراسم بزرگداشت عيدغدير در این میدان پيروزي در امتداد میدان‌های دیگر است. محمد علي الحوثی ان را هم گفت که «وقتی به این روز می‌رسیم، به درس‌هایی که رهبر انقلاب در این روزها دادند توجه مي كنيم و به صحبت‌های امام علي به مالک اشتر گوش مي كنيم... ما به کسانی که دیروز در عربستان اجلاس برگزار کردند می‌گوییم بایدن براي خدمت به اسلام به منطقه نيامد؛ همان‌طور که بوش، ترامپ و هیچ رئیس‌جمهوری آمريكايي به منطقه نیامدند تا به اهداف اسلامی خدمت کنند، بلکه آنها آمده بودند تا به یهودیان و اسرائیل خدمت کنند.»
محمد علی الحوثی با تاکید بر اینکه مسلمانان امروز نیاز بیشتری به صف‌آرایی در پشت فرمان امام علی دارند، گفت: اجلاس ناچیز جده و سایر اجلاس‌ها هيچ ارزشي ندارد و ما به دشمن اسرائيبي مي گوئيم كه عادي سازي نه براي شما و نه براي هيچ كشور ديگري سودي نخواهد داشت.
عضو شوراي عالي سياسي يمن همچنين به عهد شكني عربستان در جنگ يمن اشاره كرد و در اين ارتباط گفت: آتش بس کنونی نتيجه اي نداشت و ما به آن راضی نیستیم و نمی‌پذیریم که آتش بس بدون توقف تجاوز و رفع كامل محاصره باشد. اگر آتش بس رعايت نشود، تا آخر آماده مقابله با آن هستیم و خواستار اقدام برای حمایت از جبهه‌ها و حضور همه برای مقابله با خطراتی هستيم که مردم یمن با آن مواجه هستند.
لازم به ذكر است كه جشن‌هاي عيدغدير خم در گذشته در يمن با محدوديت و ممنوعيت فراوان رو‌به‌رو بود و شيعيان اين كشور پس از پيروزي انقلاب شان توانسته‌اند كه جشن‌هاي ديني و مذهبي خود را در آزادي كامل برگزار كنند.